Så här handlar du hos oss

Order

Tryck på "Köp" knappen som finns vid varje produkt. längst upp till höger dyker det då upp en länk till kundvagnen. Klicka där så kommer ni till kassan, och här kan ni genomföra köpet. Glöm inte att ange leveransadress och telefonnummer.

Frakt

På alla ordrar tillkommer 99 kr i frakt. Det går även bra att hämta bilen själv hos oss på Stockarydsvägen 43 i Västra Karup. Då slipper ni givetivs frakten.

*Om du inte tar emot eller löser ut ditt paket inom 14 dagar tas en avgift på 200 kr ut för outlöst paket.

Leveranstid

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar. Om ni har bråttom med leverans, vänligen ring oss på förhand.

Ångerrätt

Vid köp av produkter från oss har du alltid rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär i enkla ordalag att du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har tagit emot varan. Varan behöver inte vara returnerad till oss inom de 14 dagarna, men du måste ha meddelat oss inom 14 dagar. Detta gör du lättast genom e-post. Återbetalningen av din inbetalda summa (i sin helhet, inklusive frakt & expeditionsavgift) för vi över till dig snarast. Lagkravet är 30 dagar från det att vi har tagit emot varan, men detta sker givetvis fortare som standard.

För att kunna utnyttja ångerrätten måste varan vara i så kallat väsentligt oförändrat skick.

Vid utnyttjande av ångerrätt står du själv för returfrakten. Du får gärna kontakta oss för att på förhand få veta vad returfrakten för just din vara är.

Läs gärna mer om ångerrätt på konsumentverkets webbplats

Betalning

Betalning sker via VISA eller mot förskottsfaktura. Detta väljer du när du slutför ditt köp.

Förskottsfaktura: Ni betalar till vårt bankgiro: 5841-2198 och ni måste vi skriva ert namn eller ordernummer som referens på inbetalningen. Fakturan skickas till er email direkt när ordern är slutförd. Om ni inte får något email har något gått fel med ordern. Notera att varorna inte skickas förrän vi har mottait betalning

VISA: Beloppet debiteras ert kort och vi skickar varorna direkt. Det kommer att stå "Lindström & Sondén HB på ert kontoutdrag.

VISA, MasterCard