Tillbehör

Kötoppar

Toppen på kön slits ut när kön används. Dessa kötoppar i läder byter du genom att ta bort den gamla och limma på den nya.

Läs merGår ej att köpa. Besök www.biljardbolaget.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Biljardkrita

Biljardkrita finns i diverse färger. Vi rekommenderar att du väljer samma färg på kritan som dukfärgen på ditt biljardbord. Detta för att undvika färgfläckar. Välj mellan 12- eller 144-pack.

Läs merGår ej att köpa. Besök www.biljardbolaget.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.K66 gummivallar, 6-pack

Gummit i vallarna behöver bytas ut med jämna mellanrum. Priserna nedan gäller hela set, alltså 6 sektioner, och räcker alltså till hela bordet.Går ej att köpa. Besök www.biljardbolaget.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Biljardkö BasicGår ej att köpa. Besök www.biljardbolaget.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Spraylim

Spraylim används för att fästa duken vid skiffret på ett skifferbord. Idag har många skifferbord en träram på undersidan, i vilken du även kan häfta fast duken. Om du väljer att häfta fast duken behöver du inget lim.Går ej att köpa. Besök www.biljardbolaget.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.Biljardkö - Kruger Gold/Platinum

Kruger är en professionell biljardkö vilken är utvecklad tillsammans med Oliver "The Machine" Ortmann. Platina-varianten är dessutom gjord med ännu högre precision och extra funktioner som ett "quick-lock system" för snabbare och stabilare låsning mellan kö-delarna.

• Tvådelad kö av lönn
• 145 cm lång
• 13 mm kötopp
• Grepp av irländskt linne
• Vikt Platinum: 19,5 oz
• Vikt Gold: 19 oz
• Limläder

kruger biljardkö
kruger biljardkö


Går ej att köpa. Besök www.biljardbolaget.se för aktuella produkter.

Eventuella rabatter dras av i kassan.